Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

ЕК провежда публична консултация за качеството на туристическите услуги

16.07.2012

Целева консултация с потребителите относно качеството на туристическите услуги и системите за оценка на качеството.

Европейската комисия провежда консултация с потребителите с цел да се проучат техните мнения за качеството на туристическите услуги и осведомеността им за системите за оценка на качеството в Европейския съюз.

Ние каним всички потребители да участват в консултацията, което могат да направят на следния адрес: http://ec.europa.eu/enterprise/sectors/tourism/public-consultation-etq-consumer/index_bg.htm

Моля обърнете внимание, че заглавната страница е преведена и на български език, но въпросникът е достъпен на следните езици: английски, немски, френски, италиански, испански и португалски.

ЕПЦ ще публикува резюме на получените мнения след провеждане на консултацията.

Беше ли полезна информацията?
Остави коментар


Още новини

 • По-лесен онлайн достъп до тв предавания и филми

  Преговарящите от Европейската комисия, Европейския парламент и Съвета постигнаха политическо споразумение по предложеното законодателство относно авторското право върху телевизионните и радиопрограми, съобщиха от Европейската комисия в прессъобщение до медиите.

 • Дискусия за онлайн търговията със студенти от СУ

  Офисът на Европейски потребителски център стана арена на дискусия със студенти. Младежите, които са първи курс, специалност "Стопанско управление" с немски език в Стопанския факултет на СУ "Св. Климент Охридски", гостуваха на екипа ни, за да се запознаят с основните права и задължения на търговци и потребители при ...

 • Новият ECC-Net Travel App: Презареждане

  Неочаквани премеждия по време на почивката може да ви развалят настроението. Предварително резервираната кола под наем не е налична? Или хотелът е по-скъп от това, на което сте се съгласили? Заради инцидент трябва да отидете спешно на лекар? Ако всичко това се случи, докато сте в чужбина, проблемът с езика може ...

 • Над 1 милиард души са летели със самолет през 2017 година в ЕС

  Над 1,043 млрд. души са пътували със самолет през 2017 г. в Европейския съюз, което е с 7% повече в сравнение с 2016 г. Това е и с 39% ръст спрямо пасажерите през 2009 г, показват данни на Евростат.

 • Какви са новите правила за онлайн търговия

  Еnterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата и Европейски потребителски център към Комисията за защита на потребителите организираха съвместно обучение на онлайн търговци на тема "Новите правила за онлайн търговия".

Страници:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  »  [62]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре