Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Търсят се нови надежди за Младежки екип Европа

17.10.2017

Представителството на Европейската комисия в България търси новите попълнения за своя Младежки екип Европа.

Младите хора трябва да бъдат любознателни и да носят в себе си европейски дух и доброволчески ентусиазъм. Важно е и да имат много добри знания за Европейския съюз.

Условията за участие в конкурса са обявени  тук.

Необходимо е да се изпратят 1) заявление за участие, 2) мотивационно писмо и 3) презентация на имейл: ECinBulgaria@gmail.com (link sends e-mail) до 22:00ч. българско време на 5 ноември. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю, а кои студенти ще се присъединят към Младежки екип Европа, ще стане ясно до края на месец ноември.

Всички членове на екип Европа подписват споразумения с Европейската комисия за участието си в тази дейност. Споразуменията се сключват за срок от една календарна година и могат да се подновяват най-много до 5 години.  По правило една група се състои от 20-22 джуниъри на средна възраст 20-23 години.
Още информация може да се види тук.

Беше ли полезна информацията?
Остави коментар


Още новини

 • По-лесен онлайн достъп до тв предавания и филми

  Преговарящите от Европейската комисия, Европейския парламент и Съвета постигнаха политическо споразумение по предложеното законодателство относно авторското право върху телевизионните и радиопрограми, съобщиха от Европейската комисия в прессъобщение до медиите.

 • Дискусия за онлайн търговията със студенти от СУ

  Офисът на Европейски потребителски център стана арена на дискусия със студенти. Младежите, които са първи курс, специалност "Стопанско управление" с немски език в Стопанския факултет на СУ "Св. Климент Охридски", гостуваха на екипа ни, за да се запознаят с основните права и задължения на търговци и потребители при ...

 • Новият ECC-Net Travel App: Презареждане

  Неочаквани премеждия по време на почивката може да ви развалят настроението. Предварително резервираната кола под наем не е налична? Или хотелът е по-скъп от това, на което сте се съгласили? Заради инцидент трябва да отидете спешно на лекар? Ако всичко това се случи, докато сте в чужбина, проблемът с езика може ...

 • Над 1 милиард души са летели със самолет през 2017 година в ЕС

  Над 1,043 млрд. души са пътували със самолет през 2017 г. в Европейския съюз, което е с 7% повече в сравнение с 2016 г. Това е и с 39% ръст спрямо пасажерите през 2009 г, показват данни на Евростат.

 • Какви са новите правила за онлайн търговия

  Еnterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата и Европейски потребителски център към Комисията за защита на потребителите организираха съвместно обучение на онлайн търговци на тема "Новите правила за онлайн търговия".

Страници:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  »  [62]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре