Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Euroteam подаде молба за обявяване в несъстоятелност

12.09.2012

11 октомври 2012 г. - краен срок за подаване на жалби срещу Euroteam.
"Euroteam" подаде молба за обявяване в несъстоятелност.
По-рано тази година от уебсайта са продадени близо 20000 билета за Олимпийските и Пара-олимпийските игри в Лондон и само 5000 от тях са били доставени. Поне 852 билета са конфискувани от норвежката полиция с решение на Върховния съд в Осло. Срещу компанията бяха предприети законови мерки, приключили с решение на съда и налагайки запор върху всички активи на "Euroteam".

Пострадалите потребители могат да открият повече информация за това, как да подадат своите искове на www.bullco.no.

Жалбите и въпросите, свързани с тях трябва да се изпращат директно до, назначения синдик на euroteam@bullco.no или на пощенски адрес:

EUROTEAM AS KONKURSBO
v/Advokat Siv Sandvik
Postboks 2583
0203 OSLO

и независимо от метода на изпращане, документите  трябва да бъдат получени преди обявения краен срок (11 октомври 2012 г.).

Европейски потребителски център - Норвегия информира, че всички посъпили при тях жалби срещу "Euroteam" ще бъдат приключени. Потребителите трябва да препратят исковете си на някой от горепосочените адреси преди посочения за това срок.

Беше ли полезна информацията?
Остави коментар


Още новини

 • По-лесен онлайн достъп до тв предавания и филми

  Преговарящите от Европейската комисия, Европейския парламент и Съвета постигнаха политическо споразумение по предложеното законодателство относно авторското право върху телевизионните и радиопрограми, съобщиха от Европейската комисия в прессъобщение до медиите.

 • Дискусия за онлайн търговията със студенти от СУ

  Офисът на Европейски потребителски център стана арена на дискусия със студенти. Младежите, които са първи курс, специалност "Стопанско управление" с немски език в Стопанския факултет на СУ "Св. Климент Охридски", гостуваха на екипа ни, за да се запознаят с основните права и задължения на търговци и потребители при ...

 • Новият ECC-Net Travel App: Презареждане

  Неочаквани премеждия по време на почивката може да ви развалят настроението. Предварително резервираната кола под наем не е налична? Или хотелът е по-скъп от това, на което сте се съгласили? Заради инцидент трябва да отидете спешно на лекар? Ако всичко това се случи, докато сте в чужбина, проблемът с езика може ...

 • Над 1 милиард души са летели със самолет през 2017 година в ЕС

  Над 1,043 млрд. души са пътували със самолет през 2017 г. в Европейския съюз, което е с 7% повече в сравнение с 2016 г. Това е и с 39% ръст спрямо пасажерите през 2009 г, показват данни на Евростат.

 • Какви са новите правила за онлайн търговия

  Еnterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата и Европейски потребителски център към Комисията за защита на потребителите организираха съвместно обучение на онлайн търговци на тема "Новите правила за онлайн търговия".

Страници:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  »  [62]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре