Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Европейско първенство по баскетбол 2013

29.08.2013

Бъди умен потребител по време на Европейското по баскетбол 2013 в Словения
Прикачени документи

Словения ще бъде домакин на Европейското първенство по баскетбол 2013

 

http://www.eurobasket2013.org/en/default.asp

Първенстовото започва на 4-ти сетпември. То ще се състои в четири различни града: Любляна, Йесенице, Целие и Копер.

По този повод ЕПЦ Словения е подготвил ръководство за потребителите "Бъди умен потребител по време на Европейското по баскетбол 2013 в Словения", което може да намерите като прикачен файл. Печатни копия могат да бъдат на различни места в Словения по време на първенството (летището, туристическите информационни центрове, хотели и други).

В случай на проблем по време на Вашия престой в Словения не се колебайте да се свържете с ЕПЦ Словения, който работи с потребители от  понеделник до петък от 9.00 до 15.00.

Данни за контакт:

Evropski potrošniški center / Европейски потребителски център Словения (ECC-Net), адрес: Frankopanska 5,  1000 Ljubljana (офисът е на 200 метра от една от залите (Hala Tivoli), където ще се проведе първенството.

Можете също така да се свържете и по телефон + 386 1 432 30 35 или на e-mail: epc@epc.si.
Беше ли полезна информацията?
Остави коментар


Още новини

 • Новият ECC-Net Travel App: Презареждане

  Неочаквани премеждия по време на почивката може да ви развалят настроението. Предварително резервираната кола под наем не е налична? Или хотелът е по-скъп от това, на което сте се съгласили? Заради инцидент трябва да отидете спешно на лекар? Ако всичко това се случи, докато сте в чужбина, проблемът с езика може ...

 • Над 1 милиард души са летели със самолет през 2017 година в ЕС

  Над 1,043 млрд. души са пътували със самолет през 2017 г. в Европейския съюз, което е с 7% повече в сравнение с 2016 г. Това е и с 39% ръст спрямо пасажерите през 2009 г, показват данни на Евростат.

 • Нови правила на ЕС позволяват да пазаруваме онлайн без граници

  От 3 декември 2018 г. влиза в сила нов европейски регламент, с който се прекратява необоснованото блокиране на географски принцип в рамките на ЕС. Повече няма да се срещат уебсайтове, които не допускат достъп на географски принцип или пренасочват сърфиращите само защото те — или издателят на кредитната им карта — ...

 • Съвети в навечерието на Черния петък

  Най-важното в навечерието на кампанията Черен петък: Потребителите внимателно да четат договорите, които подписват, както и общите условия на продавача.

 • Алтернативно решаване на спорове по време на търговски намаления

  Директорът на Европейски потребителски център България Игнат Арсенов представи онлайн платформата за алтернативно решаване на спорове на конференция на тема „Празничните намаления - предизвикателства пред малките и средни предприятия“. Събитието беше организирано от Комисията за защита на потребителите.

Страници:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  »  [61]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре