Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Европейско първенство по баскетбол 2013

29.08.2013

Бъди умен потребител по време на Европейското по баскетбол 2013 в Словения
Прикачени документи

Словения ще бъде домакин на Европейското първенство по баскетбол 2013

 

http://www.eurobasket2013.org/en/default.asp

Първенстовото започва на 4-ти сетпември. То ще се състои в четири различни града: Любляна, Йесенице, Целие и Копер.

По този повод ЕПЦ Словения е подготвил ръководство за потребителите "Бъди умен потребител по време на Европейското по баскетбол 2013 в Словения", което може да намерите като прикачен файл. Печатни копия могат да бъдат на различни места в Словения по време на първенството (летището, туристическите информационни центрове, хотели и други).

В случай на проблем по време на Вашия престой в Словения не се колебайте да се свържете с ЕПЦ Словения, който работи с потребители от  понеделник до петък от 9.00 до 15.00.

Данни за контакт:

Evropski potrošniški center / Европейски потребителски център Словения (ECC-Net), адрес: Frankopanska 5,  1000 Ljubljana (офисът е на 200 метра от една от залите (Hala Tivoli), където ще се проведе първенството.

Можете също така да се свържете и по телефон + 386 1 432 30 35 или на e-mail: epc@epc.si.
Беше ли полезна информацията?
Остави коментар


Още новини

 • Семинар за защита на личните данни

  Директорът на Европейски потребителски център България Игнат Арсенов представи конкретни потребителски казуси, свързани със защитата на личните данни. Това се случи на семинар за търговци на тема „Новият регламент за защита на личните данни“, който се проведе на 21 февруари 2018 г. в София.

 • ЕК: социалните медии да положат повече усилия, за да спазят изцяло правилата на ЕС за защита на потребителите

  Дружествата в областта на социалните медии трябва да положат повече усилия, за да изпълнят исканията, отправени през март миналата година от Европейската комисия и органите за защита на потребителите на държавите членки, за спазване на правилата на ЕС за защита на потребителите. Това пише в прессъобщение на ...

 • ЕП забрани геоблокирането при онлайн покупките

  Европейският парламент гласува премахване на ограниченията при онлайн пазаруване от друга страна в рамките на ЕС. Така хората, които пазаруват през интернет, ще имат по-широк и по-лесен трансграничен достъп до продукти, резервации за хотели, коли под наем, продажба на билети за концерти или развлекателни паркове.

 • Десет съвета при пазаруване от онлайн платформа

  Напоследък в Европейски потребителски център България се получават все повече запитвания и жалби от потребители, които са купили продукт от т.нар. маркетплейс. Някои от тях не са получили телефона си навреме. Други искат да върнат телевизора в рамките на 14-дневния период за размисъл, защото са променили решението ...

 • Новите правила за защита на лични данни

  Европейската комисия публикува насоки, за да улесни прякото и безпроблемно прилагане на новите правила за защита на данните в целия ЕС. Промяната влиза в сила от 25 май 2018 г.

Страници:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  »  [50]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре