Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Европейско първенство по баскетбол 2013

29.08.2013

Бъди умен потребител по време на Европейското по баскетбол 2013 в Словения
Прикачени документи

Словения ще бъде домакин на Европейското първенство по баскетбол 2013

 

http://www.eurobasket2013.org/en/default.asp

Първенстовото започва на 4-ти сетпември. То ще се състои в четири различни града: Любляна, Йесенице, Целие и Копер.

По този повод ЕПЦ Словения е подготвил ръководство за потребителите "Бъди умен потребител по време на Европейското по баскетбол 2013 в Словения", което може да намерите като прикачен файл. Печатни копия могат да бъдат на различни места в Словения по време на първенството (летището, туристическите информационни центрове, хотели и други).

В случай на проблем по време на Вашия престой в Словения не се колебайте да се свържете с ЕПЦ Словения, който работи с потребители от  понеделник до петък от 9.00 до 15.00.

Данни за контакт:

Evropski potrošniški center / Европейски потребителски център Словения (ECC-Net), адрес: Frankopanska 5,  1000 Ljubljana (офисът е на 200 метра от една от залите (Hala Tivoli), където ще се проведе първенството.

Можете също така да се свържете и по телефон + 386 1 432 30 35 или на e-mail: epc@epc.si.
Беше ли полезна информацията?
Остави коментар


Още новини

 • Покупка на мобилни или интернет услуги онлайн: как ни подвеждат?

  Европейската комисия и националните органи за защита на потребителите обявиха резултатите от проучване на 207 уебсайта в целия ЕС, които предлагат стационарни или мобилни телефонни услуги, както и интернет услуги или услуги за видео и аудио стрийминг, съобщиха от ЕК в съобщение до медиите.

 • Вижте контактните форми за оплакване към авиокомпаниите в ЕС

  Понякога за потребителите е трудно да достигнат до формите за оплакване на различните авиокомпании. За да улесним търсенето и да помогнем на пътниците, които имат проблеми със закъснели полети или загубени багажи, обобщихме списъка с повечето от европейските авиопревозвачи. В случай че не получите отговор от ...

 • Единният европейски пазар на 25 години. Какви са ползите?

  Тази година Европейският съюз отбелязва 25 години от изграждането и създаването на единния пазар. Става дума за пазар без граници, който обхваща над 500 милиона души. Какви са най-важните ползи за потребителите?

 • Внимание, фалшиви сайтове!

  Европейски потребителски център предоставя информация и съдействие при проблеми, свързани с търговци извън България, но регистрирани в ЕС, Норвегия или Исландия. Ние не можем да предложим помощ при разрешаване на проблеми с покупки от е-магазини, регистрирани извън ЕС, но ви предлагаме съвети как да се предпазите ...

 • Директорът на ЕПЦ гост-лектор в цикъл лекции пред онлайн търговци

  Каква е правната регламентация при продажбите по интернет, какви са задълженията на търговците и как работи европейската платформа за онлайн разрешаване на спорове са част от темите, които ще представи Игнат Арсенов, директор на Европейски потребителски център по време на поредица практически обучения, ...

Страници:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  »  [55]

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре