Европейски потребителски център България

размер на шрифта: A A A

Пакетни почивки


Предстои Ви туристическо пътуване? Какво трябва да знаете?

Пакетна почивка (организирано групово и индивидуално туристическо пътуване с обща цена) е тази, която включва поне две от следните услуги: транспорт, настаняване, допълнителни туристически услуги - например местна обиколка с екскурзовод или наем на автомобил. Този тип почивка се ангажира предварително и се продава на обща цена, тоест вие плащате за всичко заедно. Тя също трябва да е с продължителност от поне 24 часа или да включва нощувка.

Снимка www.sxc.hu - Nathong

Прикачени документи
Беше ли полезна информацията?
Остави коментар


Още полезни материали

 • Наръчник на потребителя

  Наръчник на потребителя Научете повече за правата си като потребител. Дефектна стока? Недоставена поръчка? Начислена допълнителна такса при наемане на автомобил? Плащане на ДДС при покупка на нов автомобил от друга държава? И много други.Изтеглете Наръчника на потребителя.

 • Загубен или повреден багаж

  Загубен или повреден багаж Моите права в ЕСАко багажът ви е загубен или повреден по време на полет, вашите права са защитени. Научете повече като изтеглите нашата брошура.

 • Вашите права като пътници

  Вашите права като пътници Запознайте се с вашите права като пътници в ЕС от нашата брошура, която може да изтеглите по-долу.

 • ECC-Net в пет стъпки

  ECC-Net в пет стъпки ECC-Net бързо и лесноИзтеглете листовката, за да разберете как най-лесно може да се обърнете към нас за съдействие!

 • Полезни съвети за безопасно пътуване до Рио де Жанейро

  Знаете ли, че за пътуване до Бразилия в рамките на 90 дни, нямате нужда от виза? Ако ще си наемате кола там, трябва да сте над 21 години и да имате валидна шофьроска книжка, която има срок още поне 2 години... А знаете ли как да поздравите там за добро утро? Паспортът ви трябва да е валиден поне 6 месеца след ...

Страници:  1  2  3  4  »  

Следете ни във Facebook Следете ни във Facebook
Нагоре