КЗП и ЕПЦ с мобилна приемна в Казанлък 

Председателят на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов ще открие информационен щанд за потребители, който ще се проведе на 28 юли 2021 г, сряда, в град Казанлък.  

В мероприятието ще се включат експерти на Европейски потребителски център, който функционира към Комисията за защита на потребителите.

На следващия ден, 29 юли 2021 г. мобилна приемна ще бъде отворена и в Павел Баня. 

Информационните събития са организирани по инициатива на омбудсмана на Казанлък Гинка Щерева.

Целта е гражданите и гостите на двете селища не само да получат информация за правата си когато пътуват зад граница или пазаруват от търговец в друга държава от Европейския съюз, но и да подадат своята жалба при необходимост. Експертите на ЕПЦ могат да помогнат при проблеми със закъснели или отменени полети, при забавени онлайн поръчки или такива, които изобщо не са пристигнали, както и с информация и съвети как да не се стигне до подобни затруднения.

Подобни инициативи ни помагат да опознаем по-добре проблемите, с които се сблъскват потребителите, в различните региони на страната, а това означава и да можем да помагаме по-добре на хората, които имат необходимост от нашата защита, каза Димитър Маргаритов.  

 

Беше ли Ви полезна тази информация?

Щастливи сме, че сме успели да Ви бъдем от помощ!

Съжаляваме, че не успяхме да Ви бъдем от полза!

Каква е основната причина за вашия отговор?

Бихте ли препоръчали нашите услуги на приятел?

0 = по-скоро не
5 = със сигурност
Изпрати