• Свали
  Полезни съвети преди поръчка от интернет. Права, срокове и разрешаване на спорове. Помощ и насоки за действие при проблеми с онлайн търговец. Мерки срещу капани и фалшиви стоки. Прочетете тези и още много полезни съвети в нашата информационна брошура!

 • Свали
  Ако багажът ви е загубен или повреден по време на полет, вашите права са защитени. Важно е обаче да подадете оплакване още на летището, когато разберете, че куфарът ви е счупен или изобщо не е пристигнал. Научете повече като изтеглите нашата брошура.

 • Свали
  Имате ли право на обезщетение при закъснял полет? Какво да правите, ако авиокомпанията отмени или анулира полета? Какви са правата ви при закъснение на автобуса? Запознайте се с вашите права като пътници в ЕС от нашата брошура!

 • Свали
  Планирате почивка в чужбина, но не желаете да губите време и средства да пътувате с личния си автомобил? Тогава може би е добра идея да наемете автомобил на място. Научете повече за какво да внимавате, когато наемате кола по интернет от информационната брошура на Европейски потребителски център.

 • Свали
  Пазаруването по интернет е неизменна част от ежедневието ни. Търговията в мрежата е свързана непосредствено с начините на плащане, които стават все по разнообразни с развитието на технологиите. Предлагаме ви най-често срещаните методи за плащане, заедно с ползите и недостатъците им. Вижте какви са плюсовете и минусите при плащане кеш (в брой), при банков превод или използване на дебитна или кредитна карта.