ЕПЦ на гости на студенти в ПУ

Екип на ЕПЦ България изнесе лекция пред студенти в ПУ "Паисий Хилендарски" в град Пловдив на 14 декември. Темата на презентацията беше „Права на потребителите в ЕС”. В срещата се включиха над 50 младежи.

Преди да направите поръчка онлайн - си напишете домашното, проучете търговеца, как да се свържете с него при евентуален проблем, както и какви са условията за връщане на стоката, посъветва младите хора Соня Спасова, директор на ЕПЦ България.  

Студентите се включиха активно в срещата, като задаваха различни въпроси и споделяха собствен положителен или отрицателен опит, свързан с пазаруване онлайн. Те се интересуваха колко пъти търговецът може да отлага доставката на стоката и кой е виновен, ако поръчката закъснее, а тя е предвидена за коледен подарък. Искаха да знаят и какво да направят, ако получат дефектен часовник - дали трябва да потърсят сервиз или преди това да се обърнат към продавача.

Събитието беше организирано от нашите партньори ИЦ „Европа директно – Пловдив”, а домакин беше Факултетът по икономически и социални науки към Пловдивския университет.

 

Беше ли Ви полезна тази информация?

Щастливи сме, че сме успели да Ви бъдем от помощ!

Съжаляваме, че не успяхме да Ви бъдем от полза!

Каква е основната причина за вашия отговор?

Бихте ли препоръчали нашите услуги на приятел?

0 = по-скоро не
5 = със сигурност
Изпрати