Гише на пътника по случай Деня на потребителите

По повод Световния ден на потребителите - 15 март, екипът на Европейския потребителски център (ЕПЦ) България отново напусна офиса и отиде близо до потребителите. Този път организирахме еднодневно „гише на пътника” на Централна автогара София.

Десетки пътници, които минаха през фоайето на автогарата, получиха брошури и зададоха своите въпроси към експертите на ЕПЦ. Хората се интересуваха не само от правата си при пътуване с автобус, но и какво могат да правят, ако имат проблеми при пътуване със самолет или пазаруване в Европа.  

На помощ ни се притече и известният кулинарен майстор Иван Звездев. Той се включи в раздаването на информационните брошури сред потребителите. Шеф готвачът сподели, че е имал неприятни преживявания по време на пътуване със самолет във Франция, когато му загубили куфара. Пазете всички документи, бъдете информирани и си търсете правата, призова Звездев.

В събитието се включиха и Димитър Маргаритов, председател на Комисията за защита на потребителите и членовете на комисията Константин Райков и Константин Арабаджиев. ЕПЦ България е към Комисията за защита на потребителите.


На снимката Иван Звездев и директорът на ЕПЦ Игнат Арсенов (вдясно)

 

Беше ли Ви полезна тази информация?

Щастливи сме, че сме успели да Ви бъдем от помощ!

Съжаляваме, че не успяхме да Ви бъдем от полза!

Каква е основната причина за вашия отговор?

Бихте ли препоръчали нашите услуги на приятел?

0 = по-скоро не
5 = със сигурност
Изпрати