Дискусия

Бюрото за връзка на Европейския парламент в България организира дискусия на тема „Европейски мерки в защита на българския потребител“. Събитието ще се проведе на 27 юни 2022 г., понеделник, от 10 ч. в Дома на Европа, София, като ще се предава и онлайн.

Целта на дискусията е да представи наскоро приетите от Европейския парламент мерки в защита на европейските потребители, като обърне специално внимание на правилата за единно зарядно устройство, безопасността на продуктите, включително защитата при пазаруване онлайн.

В събитието ще се включат Андрей Ковачев, член на Европейския парламент (ЕНП) и на Комисията по вътрешния пазар и защита на потребителите (IMCO), Игнат Арсенов, директор на Дирекция „Контрол на пазара“ на Комисията за защита на потребителите, Соня Спасова, директор на Европейския потребителски център България и Антоан Атанасов, юрисконсулт от асоциация „Активни потребители“.

Модератор ще бъде експертът по устойчиво управление на ресурсите Николай Михайлов от екипа на Денкщат България.

Събитието ще се проведе в конферентната зала в Дома на Европа, ул. „Г. С. Раковски“ №124, София с предварителна регистрация. Ще бъде осигурен и жестов превод за хората с увреден слух.

За потребителите, които биха искали да гледат събитието онлайн, може да изпращат въпросите си към участниците предварително в slido с хаштаг #2706.

 

Беше ли Ви полезна тази информация?

Щастливи сме, че сме успели да Ви бъдем от помощ!

Съжаляваме, че не успяхме да Ви бъдем от полза!

Каква е основната причина за вашия отговор?

Бихте ли препоръчали нашите услуги на приятел?

0 = по-скоро не
5 = със сигурност
Изпрати