Есенна кампания

Есенната информационна кампания на европейските мрежи в България стартира от Благоевград на 30 септември. Информационният щанд ще бъде отворен от 11 ч на площад "Македония". 

След Благоевград ще отидем в Кюстендил, пл. "Велбъжд". Там ще бъдем след 16 ч на 1 октомври, вторник. Третата спирка от информационната кампания е в Сандански, където ще отворим информационния щанд на 2 октомври след 16 ч.  Финалната точка ще бъде в центъра на Петрич на 3 октомври, където ще бъдем след 16 ч. Инициативата е под мотото "Европейски мрежи без граници".

Целта на нашата информационна кампания е да запознаем хората с техните права като потребители в Европейския съюз, както и какви са възможностите за обучение или стаж в друга държава от ЕС. Подготвили сме много полезна информация, но сме предвидили и куп забавни игри с награди. На място ще приемаме и сигнали за нарушени потребителски права при проблеми с търговци от друга страна в ЕС, Исландия или Норвегия.

Информационното турне се организира съвместно от Център за развитие на човешките ресурси - Национална агенция за България по Програма „Еразъм+”, заедно със съпътстващите й дейности „Еврогайдънс“, „Европас“, „Евродеск“ и „eTwinning“, както и Европейски потребителски център България.

В кампанията ще се включат и нашите партньори от Enterprise Europe Network и EURES.

Кампанията на европейските мрежи в България се организира по традиция всяка есен на различни места из страната.

 

 А в канала ни в youtube може да видите кадри от есенната ни кампания