Есенна кампания

Есенната информационна кампания на европейските мрежи в България стартира от Благоевград на 30 септември. Информационният щанд ще бъде отворен от 11 ч на площад "Македония". 

След Благоевград ще отидем в Кюстендил, пл. "Велбъжд". Там ще бъдем след 16 ч на 1 октомври, вторник. Третата спирка от информационната кампания е в Сандански, където ще отворим информационния щанд на 2 октомври след 16 ч.  Финалната точка ще бъде в центъра на Петрич на 3 октомври, където ще бъдем след 16 ч. Инициативата е под мотото "Европейски мрежи без граници".

Целта на нашата информационна кампания е да запознаем хората с техните права като потребители в Европейския съюз, както и какви са възможностите за обучение или стаж в друга държава от ЕС. Подготвили сме много полезна информация, но сме предвидили и куп забавни игри с награди. На място ще приемаме и сигнали за нарушени потребителски права при проблеми с търговци от друга страна в ЕС, Исландия или Норвегия.

Информационното турне се организира съвместно от Център за развитие на човешките ресурси - Национална агенция за България по Програма „Еразъм+”, заедно със съпътстващите й дейности „Еврогайдънс“, „Европас“, „Евродеск“ и „eTwinning“, както и Европейски потребителски център България.

В кампанията ще се включат и нашите партньори от Enterprise Europe Network и EURES.

Кампанията на европейските мрежи в България се организира по традиция всяка есен на различни места из страната.

 

 А в канала ни в youtube може да видите кадри от есенната ни кампания

Беше ли Ви полезна тази информация?

Щастливи сме, че сме успели да Ви бъдем от помощ!

Съжаляваме, че не успяхме да Ви бъдем от полза!

Каква е основната причина за вашия отговор?

Бихте ли препоръчали нашите услуги на приятел?

0 = по-скоро не
5 = със сигурност
Изпрати