ЕПЦ България се включи в Информационното турне „Европейски мрежи без граници“

Ива Боцева, съветник с дългогодишен опит в областта на потребителската консултация и защита в Европейски потребителски център България се включи в Информационното турне „Европейски мрежи без граници“. Съвместното турне с колеги от Центъра за развитие на човешките ресурси, Националната агенция по Програма „Европейски корпус за солидарност“ и „Еразъм+“, администрираните от нея дейности – Евродеск, eTwinning, Европас, Евридика и Еврогайдънс и Европа Директно бе открито в Балчик на 10 август, а посетителите имаха възможността да получат директна консултация  по правата им като потребители при пазаруване от търговци в ЕС, както и правата и възможностите за образование и обучение на българските граждани в рамките на Съюза.

"Изключително важно е да се опитваме да бъдем полезни превантивно – там, където са потребителите и техните проблеми с чужди търговци или просто при хората, които имат интерес да повишат знанията си, преди да пристъпят към пътуване или пазаруване в чужбина", споделя Ива Боцева по повод участието на центъра в съвместното турне.

Не пропускайте да ни потърсите, ако сте на българското Черноморие в момента.

Следващите спирки на турнето са в Каварна на 11 август, на пл. „Защитата на Каварна“, пред читалището от 11:00 ч. и във Варна – 12 август, на пешеходната зона на бул. „Княз Борис I“, пред х-л. „Черно море от 17:00 ч. – където ще отбележим и Международния ден на младежта.

Беше ли Ви полезна тази информация?

Щастливи сме, че сме успели да Ви бъдем от помощ!

Съжаляваме, че не успяхме да Ви бъдем от полза!

Каква е основната причина за вашия отговор?

Бихте ли препоръчали нашите услуги на приятел?

0 = по-скоро не
5 = със сигурност
Изпрати