Отговорите на потребителските въпроси - посетете новия сайт на ECC-Net!

Имате потребителски въпроси? Ние имаме отговори!

Какво да правим, когато полетът ни е отменен? Как да избегнете прекомерно таксуване за кола под наем? Къде да получите помощ, когато вашата онлайн поръчка не пристигне? Намерете отговорите на тези и много други въпроси на eccnet.eu.

Чисто новият уебсайт на Мрежата от Европейски потребителски центрове (ECC-Net), eccnet.eu, предоставя информация за всички важни въпроси и дилеми за европейските потребители. Екип от членове на ECC-Net от Нидерландия, Ирландия, Швеция, Италия, Кипър и Германия работиха заедно, за да създадат хъб с информация за правата на потребителите.

Кои сме ние?

Мрежата на Европейските потребителски центрове (ECC-Net) предлага съвети на европейските потребители относно техните потребителски права и правна защита, когато пазаруват и пътуват в друга държава-членка на Европейския съюз или държава от Европейското икономическо пространство. Отидете на уебсайта за практически насоки как да упражнявате правата си на потребителите и къде да се обърнете за помощ, когато нещо се обърка.

Как помагаме?

Ние можем да помогнем като се опитаме да намерим приятелско извънсъдебно решение на спор между потребители и търговци, като се свържем директно с компанията, с която имате проблем. И още - вие ще бъдете информирани за вашите права и ще получите експертна помощ на вашия език.

Свържете се с нас!

На eccnet.eu ще намерите данни за контакт с всички Европейски потребителски центрове в ЕС и избрани страни от ЕИП - Норвегия и Исландия.
Последвайте нашите социални медии, за да сте винаги добре информирани!

https://www.facebook.com/eccbulgaria

https://twitter.com/ECC_BG

https://www.instagram.com/eccbg

https://www.linkedin.com/company/european-consumer-centre-bulgaria/

https://www.youtube.com/watch?v=Fsqn25JCcj4

 

 

Беше ли Ви полезна тази информация?

Щастливи сме, че сме успели да Ви бъдем от помощ!

Съжаляваме, че не успяхме да Ви бъдем от полза!

Каква е основната причина за вашия отговор?

Бихте ли препоръчали нашите услуги на приятел?

0 = по-скоро не
5 = със сигурност
Изпрати