ПРИЛОЖЕНИЕ ECC-Net Travel

Има много трудни ситуации, в които може да попадне всеки пътуващ по време на път. Да платим повече за кола под наем от договореното, да не можем да наемем хотел от вкъщи, да купим дефектен продукт: виждали сме това да се случва, нали? Благодарение на приложението ECC-Net: Travel вие разполагате с перфектното средство да останете спокойни и да изразите вашите права на който и да е европейски език.

Разработено като спътник по време на пътуване в Европейския съюз, както и в Исландия и Норвегия, приложението помага на европейските потребители да разберат правата си като потребители и да ги изразят на 25 европейски езика*.

 

По време на почивка искаме да избегнем стреса. Ето защо приложението ECC-Net: Travel app е лесно за използване и предлага много решения на различни проблеми. За всеки тип ситуация приложението не само уведомява потребителя за неговите права, но дава възможност да ги изрази на чуждия език.

 

Как работи приложението?

След като изберете държавата и типът ситуация (пътуване, наемане на кола, хотел…), приложението не само ще ви укаже правата като потребител, но ще ви даде възможност да изразите правата си на насрещната страна на неговия език. С приложението ECC-Net: Travel app и малко добра воля всеки би трябвало да се разбере достатъчно добре!

Добре е да знаете: новата секция "Помощ" предлага съответните телефонни номера и адреси на местния Европейски потребителски център, както и на местното посолство в случай на спешност.

Приложението е безплатно и работи офлайн. То е достъпно за устройства с iOS, Android и Microsoft Windows оперативни системи и може да бъде свалено оттук:

 Google Playstore (Android)     

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.cec_zev.ECCNetTravel

 Apple app store (iOS)               

https://itunes.apple.com/app/ecc-net-travel/id886668562 

 Windows Store (Microsoft) 

http://www.windowsphone.com/de-de/store/app/ecc-net-travel/4dfcfb67-9294-40d5-9ac0-644a7e734813Европейски потребителски център има във всяка държава-членка на ЕС, както и в Исландия и Норвегия. Центровете предлагат на потребителите безплатно помощ и съвети и се финансиран от Европейския съюз. Приложението ECC-NetTravelе инициатива на цялата мрежа.

 

*български, хърватски, чешки, датски, холандски, английски, естонски, финландски, френски, немски, гръцки, унгарски, исландски, италиански, латвийски, литовски, малтийски, норвежки, полски, португалски, румънски, словашки, словенски, испански, шведски.

Беше ли Ви полезна тази информация?

Щастливи сме, че сме успели да Ви бъдем от помощ!

Съжаляваме, че не успяхме да Ви бъдем от полза!

Каква е основната причина за вашия отговор?

Бихте ли препоръчали нашите услуги на приятел?

0 = по-скоро не
5 = със сигурност
Изпрати